Ostajan Oma

Graani

Ostajan oma Graani tekee suoraan tuottajalta ostamisesta helppoa! Oma Graani syntyy automaattisesti ensimmäisen oston yhteydessä Graania käyttävältä tuottajalta. Tuottajien hakupalvelu avautuu myöhemmin.

Tutustu Kirjaudu Oma Graaniin

Mikä on ostajan Oma Graani?

Oma Graani on ostajan käyttöliittymä, joka tekee suoraan tuottajilta ostamisesta helppoa. Graani on ratkaisu, kun haluat ostaa suoraan tuottajalta helposti, tukea paikallista tuotantoa sekä elää arvojesi mukaan.

Oma Graani syntyy automaattisesti ensimmäisen oston yhteydessä. Palvelu muistuttaa lähestyvistä noudoista ja arkistoi ostohistorian helppoja uusintaostoja varten. Myös yhteydenpito tuottajan kanssa onnistuu Oma Graanin avulla vaivatta, kun osto- ja yhteystiedot pysyvät tallessa.

Tuottajien hakupalvelu avautuu myöhemmin!

Kirjaudu Oma Graaniin

6 hyvää syytä

Näin Oma Graani toimii & auttaa Sinua ostamaan helposti suoraan tuottajalta

Oma Graani syntyy automaattisesti

Palvelu syntyy automaattisesti ensimmäisen oston yhteydessä. Tietosi ovat tämän jälkeen tallessa ja säästyt tietojen syöttämiseltä jokaisen tilauksen yhteydessä. Oma Graanista näkyvät tilaustiedot, noudot ja kuitit kaikilta Graania käyttäviltä tuottajilta.

Muistutukset noudoista

Oma Graani muistuttaa lähestyvästä noudosta, jotta noutojen muistaminen olisi helppoa kiireisen arjen keskellä. Oma Graanista löydät kätevästi tilauksen, tuottajan ja noutopaikan tiedot, kun niitä tarvitset.

Ostot ja kuitit tallessa

Oma Graani arkistoi ostotiedot ja kuitit tulevaa asiointia sekä uusintaostoja varten. Kuitit ja tiedot ovat helposti järjestyksessä ja tallessa.

Tuottajien löytäminen (tulossa)

Oma Graani helpottaa tuottajien löytämistä. Graani-kartalla näkyvät tuottajat, joilta ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Hakutuloksesta tai kartalta pääset suoraan tuottajan verkkokauppaan.

Satovahti & ennakkotilaus (tulossa)

Oma Graanin vahti ilmoittaa, kun seuraamasi tuottajan kausi alkaa tai haluamasi tuote on saatavana. Ennakkotilauksella varmistat saatavuuden tuotteille, joilla on suuri kysyntä.

Anna palautetta & reklamoi (tulossa)

Oma Graanissa arvioit ostamiasi tuotteita, lähetät palautetta tuottajalle ja teet reklamaation helposti. Asiointi tuottajan kanssa on helppoa, läpinäkyvää ja ennakoitavaa.

Tulossa pian!

Tulossa: löydä tuottajat kartalta!

Ole muutos, jonka haluat nähdä

Tule Graani lähettilääksi

Oletko intohimoinen lähiruoan puolestapuhuja, ostaja, viljelijä, aktiivi tai vaikuttaja. Haluatko vaikuttaa toiminnallasi alan positiiviseen muutokseen?

Haluatko, että tulevaisuudessa tuottajalle jää enemmän käteen ja kuluttajat saavat ylivoimaisen tuoretta ja laadukasta ruokaa helposti? Haluatko edistää lyhyiden elintarvikeketjujen syntymistä ja huoltovarmuutta?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa. Ilmoittaudu Graani lähettilääksi ja ole muutos, jonka haluat nähdä! Me tarjoamme Sinulle konkreettisia työkaluja muutoksen tekemiseen!

Lue lisää Ilmoittaudu lähettilääksi

Kysy minulta lisätietoa!

Maarit Rockenfeller

Graanin perustaja & tilan emäntä itsekin

Lähetä viesti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tule pilotti­tuottajaksi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.