Academy

Graani

Apua ja tehoa suoramyyntiin – sinun tavallasi, sinun ehdoillasi! Kun haluat erottua markkinalla ja lisää tehoa suoramyyntiin Graani Academy auttaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Apua ja tehoa suo­ra­myyn­tiin

Mikä on Graani Academy?

Graani Academy auttaa tuottajia Graanin vaivattomassa käytössä sekä lisäämään digitaalisen suoramyynnin tehoa ja tulosta.

Autamme tuottajia vaivattomasti alkuun Graanin käyttöönotossa ja käytössä, koulutamme tuottajista digitaalisen suoramyynnin mestareita ja kehittämään tuottajien kanssa vetovoimaisia brändejä myynnin tueksi.

Graani Academyn olemassaolon tarkoitus on auttaa tuottajia saamaan arvokkaasta työstään parempaa palkkaa markkinoinnin ja myynnin työkaluilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Apua ja tehoa suo­ra­myyn­tiin

Graani Academyn palvelut tuottajille

#1 Graani Academy

Graani Start – käyt­töön­ot­to kädestä pitäen

Ota Graani käyttöön nopeasti ja tehokkaasti ammattilaisen avustuksella. Vain 15–30 minuuttia ja sinulla on kauppa auki.

Säästät aikaa ja hermoja, eikä sinun tarvitse opetella sovelluksen käyttöä kantapään kautta. Saat apua ja vastauksia kysymyksiin digitaalisen suoramyynnin ammattilaiselta.

Tutustu Startiin

#2 Graani Academy

Graani Boost – kauppa avaimet käteen

Kun arki on kiireistä Graani Boost on sinua varten. Asiantuntijamme pystyttää Graanin puolestasi: muotoilee tuotetekstit, nimeää tuotteet sekä opettaa käyttämään Graania. Saat suoramyynnin työkalut avaimet käteen.

Palvelun avulla säästät hermoja, aikaa ja vaivaa sekä varmistat tuotteidesi myyvän esittelyn. Palvelun avulla digimyyntisi starttaa nopeasti ja ammattimaisesti.

Tutustu Boostiin

#3 Graani Academy

Graani Smart – suo­ra­myyn­nin koulutus

Kun haluat suoramyynnin osaamisen uudelle tasolle Graani Smart on sinua varten!

Graani Smart on digitaalisen suoramyynnin ja -markkinoinnin koulutus Graani-tuottajille. Koulutuksen jälkeen myyt itsevarmasti, taidokkaasti ja tehokkaasti Graania ja muita digitaalisia myynti- ja markkinointikanavia hyödyntäen.

Koulutus koostuu viidestä kolmen tunnin mittaisesta työpajasta: asiakasymmärrys, viestit, brändi, hinnoittelu ja tuotteistus. Harjoitukset teet yrityksesi markkinointia ja myyntiä toteuttaen, jolloin opit menevät käytäntöön ja konkretiaksi kurssin aikana.

Tutustu Smartiin

#4 Graani Academy

Graani Tools – myynnin työkalujen teroitus

Pelkkä erinomainen tuote ei riitä, kun haluat tehon irti myynnistä. Yrityksen ja tuotteiden mielikuvan on myös oltava kunnossa. Tarvitset houkuttelevan ja yhtenäisen brändin myynnin tueksi.

Graani Tools -palvelun avulla rakennat brändin kulmakivet yhdessä ammattilaisen kanssa. Palvelun avulla varmistat, että kuulostat ja näytät myyvältä asiakkaiden silmissä.

Tutustu Toolsiin

#5 Graani Academy

Graani Inspire – luento tai työpaja tilauksesta

Oletko järjestämässä tapahtumaa tai tilaisuutta ja tarvitset vetovoimaisen esiintyjän? Me autamme!

Aiheitamme ovat markkinointi ja digitaalinen suoramyynti. Meille on tärkeää, että yleisö saa tilaisuudesta konkreettisia työkaluja kotiin vietäväksi. Ota yhteyttä – toteutetaan inspiroiva tapahtuma yhdessä!

Tutustu Inspire -tuotteeseen

Kysy minulta lisätietoa!

Maarit Rockenfeller

Graanin perustaja & tilan emäntä itsekin

Lähetä viesti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tule pilotti­tuottajaksi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.