Tarina

Graani

Graani syntyi oman tilan tarpeeseen. Onnistuimme niin, että päätimme perustaa Graanin – jotta suoramyynti olisi helppoa ja kannattavaa muillekin.

Tuottaja, tutustu Graaniin Ostaja, tutustu Graaniin

Menneisyys

Yli 100 vuotta viljelyä ja suo­ra­myyn­tiä!

Jotta tietää, miten tähän on tultu, on palattava juurille.

Tarina Suomen ensimmäisinä ammattimansikanviljelijöinä alkoi Olga-mummin käsissä yli 100 vuotta sitten. Olga oli suoramyynnin mestari ja kävi kauppaa Viipurista Helsinkiin. Äitini Anja jatkoi menestystarinaa ja laajensi Ruusulan tilalle Laukaan Kuusisaareen.

Oma emännyyteni alkoi vuonna 2001. Tuottajan haasteet tulivat tutuiksi: hinnat ostajan kädessä, raskas ja vaikeasti ennustettava työ sekä hinnoittelun ja myynnin tuska. Päätin kääntää haasteet voitoksi – siitä syntyi Graani…

Nykyisyys

Graanin syntyi oman tilan tarpeeseen!

Päätimme kääntää oman tilan haasteet voitoksi digitaalisella suoramarkkinoinnilla ja –myynnillä sekä kehittämällä brändiä. Onnistuimme minimoimaan myynnin riskit, tuplaamaan hinnat ja tuottamaan rahassa mitattavaa arvoa brändillä. Tämän matkan oivalluksista ja työkaluista kiteytyi Graani, koska halusimme jakaa työkalut ja oivallukset niin, että suoramyynti olisi kannattavaa muillekin!

Tunnemme siis suoramyynnin haasteet ja ennen kaikkea sen, miten näitä haasteita ratkaistaan.  Graanissa kiteytyvät perheeni 100 vuoden kokemus tuotannosta ja suoramyynnistä sekä oma 20 vuoden kokemus markkinoinnin ja digimyynnin asiantuntijana. Tämä yhdistelmä osaamista ja asiantuntemusta synnytti Graanin – tuotteen, joka mullistaa tuottajalle ja ostajalle suoramyynnin sujuvuuden ja helppouden.

Vaikka Graanin syntytarina alkaa 20 vuoden takaa, tiedän, että tämä on vasta alkua. Jo nyt katson innostuneena ja ylpeänä Graanin kehitystä ja palautetta, jota se käyttäjiltään kerää.

Tutustu Graaniin

Tulevaisuus

Graani mullistaa tuottajan ja asiakkaan kohtaamisen!

Kun tuottajan ja asiakas kohtaavat suoraan ja reaaliaikaisesti jää tuottajalle enemmän käteen ja hän varmistaa menekin. Asiakas saa ylivoimaisen tuoretta ja laadukasta ruokaa läheltä. Siksi perustimme Graani!

Graani mullistaa suoramyynnin ja -ostamisen tehoa ja helppoutta tuottajalle ja ostajalle. Teemme työtä tämän planeetan, kuluttajien ja tuottajien menestyksen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu pilottituottajaksi

Ole muutos, jonka haluat nähdä

Tule Graani lähettilääksi

Oletko intohimoinen lähiruoan ostaja, viljelijä, aktiivi tai vaikuttaja ja haluat vaikuttaa siihen, että kuluttajat saavat ylivoimaisen laadukasta ja tuoretta ruokaa sekä siihen, että tuottajalle jää yhä enemmän käteen. Oletko kiinnostunut edistämään lyhyiden elintarvikeketjujen syntyä ja yhteiskuntien huoltovarmuutta?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa. Ilmoittaudu Graani lähettilääksi ja ole muutos, jonka haluat nähdä! Me tarjoamme Sinulle konkreettisia työkaluja muutoksen tekemiseen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu lähettilääksi

Maarit Rockenfeller

Graanin perustaja, tilan emäntä itsekin

Lähetä viesti

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tule pilotti­tuottajaksi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.