Lähettiläs

Graani

Tule Graani lähettilääksi mullistamaan lähiruoan myynnin ja ostamisen tehoa ja helppoutta! Me tarjoamme työkaluja ja tukea sekä tiimin samanhenkisiä ihmisiä. Tervetuloa!

Ilmoittaudu Graani-lähettilääksi

Ole muutos, jonka haluat nähdä

Mikä on Graani-lähettiläs?

Graani-lähettiläänä Sinulla on kokemusta Graanin käytöstä ja uskot, että Graani uudistaa ja mullistaa tuottajan ja kuluttajan kohtaamisen.

Lähettiläänä haluat vaikuttaa siihen, että Sinun yhteisössä, alueella tai verkostossa yhä useampi tuottaja ja kuluttaja kohtaavat vaivatta. Haluat, että tuottajalle jää enemmän käteen ja asiakkaat saavat ylivoimaisen tuoretta ja laadukasta ruokaa. Matkan aikana kohtaat samanhenkisiä ihmisiä ja olet osa paikallista ja kansainvälistä muutosta.

Me Graanissa teemme parhaamme, että Sinulla on terävät työkalut muutoksen tekemiseen. Yhdessä muutamme maailmaa toimimaan kestävämmin, terveellisemmin, varmemmin ja tehokkaammin. Tervetuloa mukaan!

Ole muutos, jonka haluat nähdä

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen ei velvoita Sinua mihinkään, mutta pääset osaksi yhteisöä, joka edistää lähiruoan ostamisen helppoutta ja tehoa kansallisesti ja kansainvälisesti. Tervetuloa!

Ilmoittaudu lähettilääksi

Kysy minulta lisätietoa

Maarit Rockenfeller

Graanin perustaja, tilan emäntä itsekin

Ilmoittaudu Graani-lähettilääksi

Nimi(Pakollinen)

Tule pilotti­tuottajaksi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.