Smart

Graani

Digitaalisen suoramyynnin ja -markkinoinnin koulutus, joka vie myynnin osaamisen ja tehon uudelle tasolle!

Graani Smart – osaamista ja tehoa suo­ra­myyn­tiin!

Markkinoi osuvasti, myy tehokkaasti ja hinnoittele kannattavasti. Graani Smart on digitaalisen suoramyynnin ja -markkinoinnin koulutus, joka mullistaa tapasi ajatella ja toteuttaa suoramyyntiä ja -markkinointia myös digissä.

Koulutuksen jälkeen tunnet asiakkaasi arvo- ja kipupisteet ja tiedät mitä asiakkaille kannattaa viestiä. Tiedät mistä tavoitat asiakkaat ja osaat kertoa yrityksestäsi ja tuotteistasi myyvästi. Osaat rakentaa tehokkaista digitaalisia ostopolkuja. Tunnistat kilpailijat ja osaat erottua markkinalla. Tuotteistuksen ja brändin avulla siirryt markkinavetoisesta hinnoittelusta arvon hinnoitteluun ja myyntiin. Koulutuksessa opit ja käytät konkreettisia työkaluja kannattavamman liiketoiminnan pyörittämiseen.

Koulutus koostuu kuudesta kolmen tunnin mittaisesta (6 x 3 h) koulutusjaksosta, jotka esitellään alla.

Kysy lisää Ilmoittaudu koulutukseen

Toteutus 6 x 3 tuntia etänä

Koulutuksen teemat

Asiakasymmärrys

Onnistunut markkinointi perustuu asiakkaan ymmärtämiseen. Siihen, että tunnet millaisia tarpeita hänellä on, mitä hän arvostaa sekä sen mistä hänet tavoitat. Näillä tiedoilla rakennat tehokkaita ja myyntiä tukevia viestejä ja ostopolkuja.

Viestit

Ei ole olemassa kahta samanlaista tuottajaa. Jotta osaat viestiä kiinnostavasti itsestäsi tuottajana ja tuotteistasi, Sinun on tunnettava kilpailijat, omat vahvuudet ja tekijät, jotka erottavat muista. Kun viestisi on selkeä, osuva, erottuva ja oikeassa paikassa, sinua ei pidättele mikään.

Ostopolut

Kun osuva viesti yhdistetään katkeamattomaan ostopolkuun, menee myynnin tehossa uusi vaihde silmään. Asiakas oivaltaa hyödyn ja ostopolku tekee ostamisesta helppoa. Tässä jaksossa viedään opit käytäntöön ja rakennetaan tehokkaita ostopolkuja! Homma on taikapölyä vaille valmis.

Brändi

Samanlaisia tuotteita voi olla muillakin, mutta brändi on aina yksilöllinen! Vahva brändi luo arvoa järjen ja tunteen tasoilla ja tällä arvolla on hinta myös rahassa mitattuna. Brändisi on asiakkaalle syy maksaa enemmän ja ostaa juuri sinulta. Vahva brändi näkyy viivan alla!

Tuotteistus

Tuotteistaminen tuo hyötyjä, jotka näkyvät myynnissä ja tuloksessa. Tuotteistaminen kiteyttää tuotteista olennaisen, auttaa sinua myymään ja asiakasta ostamaan helpommin. Sen seurauksena syntyy uusi tehokkaampi tapa toimia, joka luo imua, erottuu markkinoilla ja myy hyvin.

Hinnoittelu

Tuntuuko siltä, että markkinat määrittävät hinnat, etkä voi sille mitään? Tuotteesi on ostajasta halpa tai kallis suhteessa tuotettuun arvoon ja kilpailuun. Vahva brändi ja osuvat viestit antavat sinulle hinnoitteluvoimaa. Samalla arvotat osaamisesi ja tuotteesi. Kun erotat erilaiset hinnoittelutavat, voit valita niistä omasi.

Aikataulu, hinnoittelu & ilmoittautuminen

Seuraava koulutus on syksyllä 2024.
Koulutuspäivät ovat seuraavat:

Pe 27.09.2024: Asiakasymmärrys
Pe 04.10.2024: Viestit
Pe 11.10.2024: Ostopolut
Pe 18.10.2024: Brändi
Pe 25.10.2024: Tuotteistus
Pe 1.11.2024: Hinnoittelu

Hinta 1300 € + alv 24%.
Muutokset aikatauluun vielä mahdollisia.
Rahoitusta kannattaa tiedustella omasta Leaderistä.

Kysy lisää Ilmoittaudu koulutukseen

Kysy minulta lisätietoa!

Maarit Rockenfeller

CEO, tilan emäntä itsekin

Ilmoittaudu Graani Smart koulutukseen

Nimi(Pakollinen)

Tule pilotti­tuottajaksi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.